Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (2.90 secunde)
Fiscul intentioneaza sa solicite deschiderea procedurii insolventei la societatile Apa Grup si Termica, insa numai dupa ce serviciile asigurate de acestea vor fi preluate de alti operatori.
Consiliul de Administratie al TVR a decis, astazi, infiintarea unui grup de lucru menit sa examineze situatia din TVR si sa efectueze "analizele necesare elaborarii unui program de redresare economica", potrivit unui comunicat al institutiei din care citeaza HotNews.
asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design; ... asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design; ... asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design; ... asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design;
Impotriva economiei de atentie La zece ani dupa ce a muncit zi si noapte programand un prototip a ceea ce a fost apoi descris drept un buton exceptional, Rosenstein s-a alaturat unui grup mic, dar aflat in crestere, de eretici din Silicon Valley, care se plang de dezvoltarea asa-numitei economii de atentie:
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Pe partea nordica, un grup era format dintr-un soldat roman (sculptor Frederic Storck) impreuna cu un soldat dac (sculptor Oscar Spathe), iar celalalt grup asocia un soldat din timpul lui Mircea cel Batran (sculptor Cornel Medrea) cu un ostean al lui Stefan cel Mare (sculptor Dimitrie Paciurea).
o instanta extraordinara, precum DNA, care nu este supusa NICIUNUI control democratic, care are puteri absolute si este TOTAL netransparenta se va transforma, inevitabil, intr-o unealta totalitara, pe care fie un politician, fie un grup de interese, va pune mana si o va transforma intr-un instrument anti-democratic.
Ufologii l-au contactat si au incercat sa-l intrebe ce stie despre un presupus grup MJ-12, format din persoane suspuse, singurele care ar fi avut acces la secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant, asa cum este ea cunoscuta de administratia americana. ... Cati oameni sunt in grup?
Desi ar trebui sa fie in primul rind o problema comerciala, de management a societatii Apa Grup, ea este transferata din nou in plan politic, ceea ce inseamna ca mai curind ne vom apuca sa bem numai cola si bere pina ce se rezolva.
Indicand primul grup de atarnati, am intrebat ce-i cu ei. ... Intr-alta parte, un grup galagios. ... In alta parte a tavanului, intr-o zona foarte inalta, alt grup compact. ... Am observat in alt loc un grup masiv, lipiti strans intre ei, astfel incat sa nu le poti vedea fata.
Indicand primul grup de atarnati, am intrebat ce-i cu ei. ... Intr-alta parte, un grup galagios. ... In alta parte a tavanului, intr-o zona foarte inalta, alt grup compact. ... Am observat in alt loc un grup masiv, lipiti strans intre ei, astfel incat sa nu le poti vedea fata.
Ofiterii BCCO aveau in vizor un grup infractional format din 20 de persoane, in special cetateni de etnie roma, care au prejudiciat statul roman cu mai bine de trei milioane de euro, in perioada 2010-2012.
Dandu-le zilnic exemplu ca, fara a sti ceva si fara a fi muncit, cineva poate ajunge bogat si om cu vaza, contagiul intelectual devine din endemic epidemic, trece de la restransul grup la grupuri din ce in ce mai numeroase de cetateni.
Ordonanta insa nu avea cum sa ii incalzeasca pe hotelierii deja "fripti" de licitatiile orchestrate de Directia Apelor Romane Dobrogea Litoral, o institutie condusa de deja celebrul si "ilustrul" chimist Ionel Manafu.
Candidatii pe regiuni raman Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Tot ieri, la hotelul "Capri" din Constanta, CCINA, in parteneriat cu OSIM a organizat cea de a IV-a editie a "Trofeului Creativitatii", distinctie care a fost acordata pentru mai multi ani consecutiv Dobrogea Grup SA Constanta care a totalizat 616 puncte calculate de OSIM pe baza numarului de solicitari de titluri de protectie a unor drepturi de proprietate intelectuala.
In ceea ce priveste controlul produselor preambalate in functie de masa si volum, printre principalii agenti economici care se afla in baza de date a Directiei Regionale de Metrologie Legala (DRML) Constanta se afla SC Dobrogea Grup SA, SC Argus SA, SC Heineken Romania, SC Elion Import Export.
Avem artisti din grupul nostru, Omicron, care este un grup care se formeaza si se sudeaza pe zi ce trece. ... Intial era vorba sa organizam o expozitie de sarbatoi si am ajuns la un Salon de Arta Contemporana, a precizat artistul plastic Cornel-Ursu Dobrogea.
Conform noilor prevederi, un partid care intra in Parlament intr-o alianta va putea sa denunte alianta dupa alegeri si sa-si formeze un grup parlamentar propriu daca are zece deputati la momentul constituirii.
Conducerea Senatului a respins din nou cererea de constituire in grup parlamentar a senatorilor PLD. Senatorii liberal-democrati nu se pot constitui in grup parlamentar, dar vor primi toate conditiile de lucru si de transport pe care le au toti ceilalti senatori.
google-analytics.com